Random Posts

Yaşam ve İnsanlar Yaşam ve İnsanlar
Tema resimleri Storman tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ads Top

Home Ads

Categories

Tags

Latest in Sports

28 Aralık 2016 Çarşamba

Genç Odası Dekorasyonunda 5 Altın Kural

Genç Odası Dekorasyonunda 5 Altın Kural

Genç Odası Dekorasyonunda 5 Altın Kural


Bebek odası, çocuk odası derken bir bakmışız çocuklarınız büyüyor ve artık gençlik yıllarına ilk adımlarını atıyor. Gençlerimiz ev dekorasyon fikrini kendilerine ait genç odalarında şekillenen kişiliklerine uygun şekilde dekore etmek istiyorlar. Genç odası takımları ve fiyatları araştırıldı, genç odası duvar kağıdı modellerine filan bakıldı ancak zevke uygun bir tasarım bulunamadı. Bu safhada gençlerimize, Genç odası dekorasyonu konusunda sizinde yardımınız dokunabilir. Sizler için genç odası dekorasyon fikirleri ile ilgili dikkat edilmesi gereken altın kurallara değineceğiz. Genç odası dekorasyon önerilerini sizlerde uygulayarak mükemmel genç odaları dekorasyon örnekleri elde edebilirsiniz. Genç odası dekor yazımızda şuraya koltuk koyun, buraya masa koyun, oraya genç odası ranza, şuraya genç odası dolap veya genç odası takımları alın demektense kendi zevkinize uygun değişiklikler yapmanıza olanak sağlayacak bazı detaylara değineceğiz. Çünkü dekorasyon yapılacak odayı kullanacak olan gençler o kısımları kendi ihtiyaçlarına göre halledebilirler. Peki genç odası dekorasyonu nasıl yapılır? İşte Genç odası dekorasyon fikirleri;
1) Genç odası dekorasyonu yapılırken çocuklarınızın büyüdüklerini unutmayın
Çocuğunuzun odasında dekorasyon yapacaksınız, gençlik çağına gelen çocuğunuza uygun odalar tasarlamalısınız. Yani Oda tasarımları genç işi olacaksa Odaları tasarlarken çocuk odası değilde genç odası olarak dekore etmeniz gerektiğini unutmayın. Bu noktada onlara çocuk gibi davranıp kalplerini kırmaktansa onlarına fikirlerini alarak onların artık büyüdüklerini bilerek genç odasını dekorasyonuna başlamalısınız. Eğer ki onları zevk ve tercihlerini göz önünde bulundurmadan genç odası dekore ederseniz büyük zaman geçirdikleri bu odadan zevk almak yerine oda da bulunmaktan nefret edecek bir duruma gelebilirler.
Genç Odası Dekorasyonu

2) Genç Odasını kaç kardeş kullanacak
Genç odanız küçükse, küçük odalar için genç odası fikirleri daha detaylı düşünülebilir. Ama genç odası dekorasyonunda önemli etkenlerden bir tanesi de genç odasında tek mi, yoksa birden fazla kardeş mi kalacak. Bu sorun odanın dekorasyonu aşamasında kullanacağınız mobilya dekorasyon ürünleri seçiminde gençleri etkileyecektir. En basitinden bir kardeş futbol severken diğeri bir müzik grubuna hayran olması onların farklı ürünler tercihe etmesine neden olacaktır. Genç kız ya da erkek fark etmez aynı odada kalırken onların kullandığı mobilya gibi dikkat çeken şeylerin birbirinden çok farklı olmamaları onlar arasında yaşanacak sorunların önüne geçmenize yardımcı olacaktır. Odadaki diğer küçük detaylar konusunda onların zevklerine göre ürünler seçmelerine olanak sağlayabilirsiniz. Genç odası dekorasyonu fikirleri uygulanırken kardeşler aynı şeylerden hoşlanıyor olabilir bu durumda her üründen iki tane almak yerine ortak kullanabilecekleri farklı iki ürün kullanabilirsiniz.
3) Genç odası kız odası mı ? yoksa Genç erkek odası mı olacak?
Genç odası dekorasyonu erkek, genç odası dekorasyonu kız, yani genç odası dekorasyonunda cinsiyetinde önemi de büyüktür. Genç kız odası dekorasyonu yapacaksınız kullandığınız renkler, objeler, mobilyalar farklı olacaktır. Genç erkek odası dekorasyonunda ise bunlar daha değişik olacaktır. Genç odası dekorasyon ürünleri dikkatli araştırılırsa genç kızlarında genç erkeklerinde beğendiği veya iki cinsinde kullanabildiği unisex ürünler bulunabilir.
4) Genç odasında onların tarzı ve genç odasının teması
Genç odası dekorasyonunda gençlerin tarzları göz önünde bulundurularak odaya değiik temalar uygulayabilirsiniz. Genç odasına uygulayacağınız tema doğa, sevdiği film, sinema, kitaplar, oyuncu, şarkıcı, oyunlar, hayvanlar, eğitim gibi uzayan bir liste halinde giden onlarca değişik tema olabilir. Genç odası dekorasyon fikirlerini uygulamadan önce onların ilgi alanlarını belirleyerek seçim yapabilirsiniz. Bu seçimi onun fikirlerini alarak yaparsanız gençlerimiz odalarında sıkılmadan zaman geçirirken kendileri de odanın dekorasyonu konusunda eklemeler ya da değişiklikler yapacaktır. Genç Odanın teması konusunda özel tasarım genç odaları son zamanlarda baya popüler hale geldi. Bu başarılı dizaynlar size farklı genç odası dekorasyonu fikirleri de verecektir. olmuş.
Genç Odası Dekorasyonu Örnekleri

5) Genç odasında rahatlık ve kullanışlılık
Artık genç odası dekorasyonunda kararınızı verdiniz ve genç odası dekorasyonuna başladınız ve genç odası dekorasyon fikirlerini uygulayacaksınız. Burada önemli bir nokta karşımıza çıkmakta. Genç odasının kullanışlı ve rahat olmasını nasıl sağlayacaksınız ? Bu noktada rahatlık konusunda yatak, koltuk ve halı seçimi önemli bir yer tutmakta. Bunlar günlük kullanımda çok yer kapladıkları için bunları seçerken rahatlık ön planda tutulmalı. Genç odasında Kullanışlı ürünlere gelecek olursak az yer kaplayan ya da dikey olarak depolama olanağı sunan mobilyalar seçilebilir.

0 on: "Genç Odası Dekorasyonunda 5 Altın Kural"