Random Posts

Yaşam ve İnsanlar Yaşam ve İnsanlar
Tema resimleri Storman tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ads Top

Home Ads

Categories

Tags

Latest in Sports

24 Aralık 2016 Cumartesi

Antre Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

Antre Dekorasyonu Nasıl Olmalı

Antre Dekorasyonu Nasıl Olmalı?


Ev dekorasyonu yaparken çok önemli sayılmayan ama eve ilk girildiğinde evinizin karşılama mekanı olan antre dekorasyonunu örnekler vererek açıklayacağız. Antre mobilyaları, antre dolaplarıyla dekore edilmiş sıcak ve şık görünümlü bir antre evinize girer girmez pozitif bir enerji yayacak ve evin genelinin dekorasyonu hakkında ik olarak güzel fikirler verecektir. Ev dizaynı düşünüldüğünde bir bütünlük olması açısından önemli olan antreler, bunun yanı sıra evimizin neredeyse en karanlık mekanı olduğu için antre dekorları daha detaylı olmalıdır. Antrelerin aydınlığı açısından ışıklı antre dekoratif ürünleri kullanmanızda fayda var. Peki antremizi dekore ederken nelere dikkat etmeliyiz, antre dekorasyonu nasıl olmalı? için ne tarz uygulamalar yapabiliriz? Bunu antre dekorasyonu örnekleri ve antre dekorasyonu fikirleri ile açıklayalım.
1- Antreler evimizin karanlık mekanları olduğu için antrelerde açık renkleri kullanmak ve antrelerin iyi aydınlatılması gerekir.
2- Antrelerde açık renkler dışında aydınlatmadan bahsetmiştik. Antre dekoratif ürünlerinden bir kaç kolu olan avizeler, aplik veya spotlar antrenizi hem şık gösterecek, hemde antrenizinde aydınlığı açısından yeterli olacaktır.
3- Antre duvarlarınıza açık renkli, parçalı veya klasik duvar kağıtları uygulayabilirsiniz. Bu tarz duvarlar antrenize zengin ve iç açıcı bir görünüm katar.
Antre Dekorasyonu Modelleri

4- Ev dekorasyonunda her zaman büyük önem arz eden aynalar, antrede kullanıldığında ortama ferahlık ve büyüklük hissi katar. Antrenizde kesinlikle beyaz ayna kullanmayınız. Beyaz ayna ışığı fazla yansıtarak görünümün bozulmasına neden olabilir. Özellikle antrelerde kullanılması açısından hesaplı ve şık süslü antre dekoratif aynaları mevcuttur. Bulabiliyorsanız bu aynaları tercih edin.
5- Antrenizin uygun bir bölümüne aile fotoğraflarınızdan oluşan dekoratif şık çerçevelerle renklendirilmiş bir köşe dizayn edebilirsiniz. Girişteki bu köşe gelen konuklarınızın ilgisini ve beğenisini toplayacağı gibi sizin için de göze hoş gelen bir köşe olacaktır.
6- Antre dekorasyonunda parlak seramik taşları kullanmak çok sık yapılan hataların başında gelir. Antreler banyo, tuvalet gibi yerlere ve koridora bağlandığı için antrelerin kaygan zeminli olması uygun değildir. Üstelik bu tarz zeminler ayak izlerini fazlasıyla belli edecek ve temizlik konusunda size sık sık sorunlar yaşatacaktır.
7- Antrelerin olmazsa olmazı portmantolardır. Antrenize uygun şık ve hesaplı bir portmanto antrenizin havasını değiştirecektir.
Antre Dekorasyonu

0 on: "Antre Dekorasyonu Nasıl Olmalı?"