Random Posts

Yaşam ve İnsanlar Yaşam ve İnsanlar
Tema resimleri Storman tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ads Top

Home Ads

Categories

Tags

Latest in Sports

30 Aralık 2016 Cuma

Salon Dekorasyonu Dizaynı Nasıl Olmalı?

Salon Dekorasyonu Dizaynı Nasıl Olmalı

Salon Dekorasyonu Dizaynı Nasıl Olmalı?


Salon dekorasyonu 2017 yılı kreasyonu konusunda neler yapmanız gerektiğini sizlere bu yazımızda açıklıyoruz. Biliyoruz ki sizlerde bu yazımızı okuduğunuza göre salon dekorasyonu nasıl olmalı, salon dekorasyonu nasıl yapılır şeklinde salon dekorasyonu fikirleri arayışı içerisindesiniz. Ev dekorasyon dizaynı denilince 2017 yılı modern salon dekorasyonu önerilerimizin başında öncelikle salon duvar dekorasyonu gelir. Salon dekorları konusunda ilk yapmanız gereken husus, açık gri tonlarındaki bir duvar boyası veya açık renk tonlarına sahip salon dekorasyonu duvar kağıdı modelleridir. Salon dekorasyon modelleri arasında en tutulan salon dekoru, bahsettiğimiz açık gri ton renge boyanmış duvar ile pudra rengindeki salon koltuk takımları ile yapılan salon dizaynıdır. Salon duvar boyasının renk tercihini bej rengi seçebilirsiniz. Bunların yanında perde seçiminiz krem renk veya pudra rengi olabilir. Yalnız şunu belirtmekte fayda var lila rengi hem 2016 yılı hemde 2017 yılı salon dekorasyonunda tercih edilenlerin başında geliyor.
Salon dekorasyonunda lila rengindeki koltuklar ile krem rengindeki yastıklar ile dekore edilen evlerde görüntü çok ferahlatıcı ve bir o kadarda havalı olacaktır. Birde üzerine salonunuzda yemek masasını krem renginde veya beyaz renginde tercih ederseniz ve masanızın üzerine salon dekorasyonu ürünleri içerisinde çok tercih edilen dekoratif mumlar kullanırsanız, inanın salonunuzdan ayrılmak istemiyeceksiniz. Bej renginde salon koltukları ile de evinize ferahlık katabilirsiniz. Eğer salonunuz küçükse 2017 yılı trend salon dekorasyonu için bej renginde koltuk, üzerine siyah ve beyaz çizgili yastıklar ile süsleme yapabilirsiniz.
Salon Dekorasyonu

Salonda şunu unutmamanızda fayda var. Salonunuzda birden fazla renk kullanıldığı zaman salon çok boğucu bir hal alabilir. Salon dekorasyonunda koyu renkler tercih edildiği zaman mutlaka duvar boyası açık renk olmalıdır. Mesela kırmızı renkteki bir halı, bordo renkteki bir perde ve bej rengindeki de koltuk takımları seçerek salonunuzu şık bir hale getirebilirsiniz.
Salon koltuk takımlarınız koyu renklerde ise açık renkte perdeler seçtiğiniz zaman salonunuz daha ferah ve daha şık duracaktır. Salon dekorasyonu konusunda unutmamanız gereken diğer konu salon dekorasyonu aksesuarlarıdır. Salon dekorasyonu aksesuarları kullanılarak dizayn edilen salonlar her zaman ön plandsa olur.
Salon Dekorasyonu Modelleri

Salon dekoru yapacaksanız her zaman değişik fikirlere ihtiyacınız olacaktır. Salonlar ev içerisinde aileniz ile en çok zaman geçireceğiniz mekandır. Sizde 2017 son moda salon dekorasyonu fikirlerimizden bu anlamda yararlanabilirsiniz. Salon dekorasyonu dizaynı konusunda çeşitlilik fazladır. asma tavanlardan zemin döşemesine, mobilya ve koltuk takımı modellerinden tv ünitesine, tül perde modellerinden halı modellerine kadar bir çok detaya dikkat edilmeli, dikkatlice karar verilmelidir. Her hangi bir renk asma tavan yaptığınızda mutlaka ona uygun zemin döşemesi yapılmalı, tül perde ve halıların, mobilyalarla uyumlu olmasına dikkat edilmelidir.
Salon Dekorasyonu Örnekleri

Şayet salon dekorasyonunda canlı renkleri tercih ediyorsanız; salon mobilyaları pembe, koltuklar sarı, ünitelerde yeşil, tavanda mavi renk gibi aşırı farklı renkleri seçerseniz salonunuza istediğiniz dizaynı verirken büyük bir hüsranla karşılaşabilirsiniz. Salon dekorasyonu yaparken renkli led ışıklardan faydalanabilirsiniz. Led ışıklar salonunuza ayrı bir hava katarken bunun yanı sıra salonun daha zengin görünmesine katlıda bulunur. Dilerseniz mobilyalarınızı içine alacak 3 boyutlu salon duvar kağıtlarıyla salonunuza derinlik ve farklı bir bakış açısı getirebilirsiniz.
Salon Dekorasyonu Dizaynı

0 on: "Salon Dekorasyonu Dizaynı Nasıl Olmalı?"